På grunn av Covid-19 er alle våre aktiviteter utsatt på ubestemt tid. 
Ta vare på hverandre, og håper vi kan møtes igjen snart. 
Hilsen Kubra /styreleder 

--

For å se hvilke aktiviteter vi tilbyr nå, se vår Facebook-side. Der finner du sted, tidspunkter, hvordan du melder deg på osv. De fleste av våre aktiviteter er gratis, eller har en liten egenandel. Har du spørsmål? Kontakt Kubra på telefon 917 61 905. 

Trimgruppa 60 + 

Vi møtes på mandager på Furuset Forum vanligvis kl. 12 - 13 for å trene sammen. Onsdager møtes vi på FUBIAK vanligvis kl. 12 - 13.  En av dagene har vi en sosial samling etter trening. Unntak i ferier. 

Håndverksgruppe

Vi har håndverksgruppe hvor du lære og øve på å sy, strikke osv. Gruppen er åpen for alle, og er som regel en gang i uka med unntak av ferier. Ta kontakt for å få vite tid og sted. 

Dialoggruppe

Dette er en åpen gruppe, vi møtes vanligvis en gang i uka for å diskutere ulike tema. Uka etter det har vært seminar så diskuterer vi temaet som ble tatt opp på seminaret.

Gratis hennamaling

Vakre hennategninger på hender og føtter er en gammel tradisjon i Midtøsten, Nord-Afrika, India og Pakistan. Kvinnene pynter seg gjerne med hennamaling i forbindelse med ID, eller andre store fester. Hennamalingen holder seg fin ca. 14 dager. Flere ganger i året tilbyr vi gratis hennamaling til de som kan tenke deg dette. Følg oss på Facebook eller ta kontakt for å vite mer. 

Turer

Hver sommer arrangerer vi tur til en øy utenfor Tjøme som heter Hudøy. Å dra dit tar 2 timer med bil (fra Furuset) og 10 minutter med ferge. Øya er 2 km lang med 11 kolonier/hus, og på sommeren er det feriecamp her for barn. De som kan melde seg på denne turen er minoritetsbarn, kvinner og ungdom. Vi bor sammen i ett av husene i 4 dager, og gjør ulike ting sammen. Eksempler på aktiviteter: gå på tur, bade, fiske, spille spill, klatre. Vi har også snakket om faglige temaer som for eksempel helse, religion, integrering osv. Ta kontakt for å få vite mer.

Vi arrangerer jevnlig hytteturer for våre medlemmer. Turen kombineres ofte med temaer som generasjonskonflikter, helse eller annet. I 2019 var turen tilrettelagt for mødre med sine tenåringsdøtre, hvor formålet var å skape bedre dialog.